top of page
VI-Photography-7734.png
VI-Photography-7720.png
VI-Photography-8070.png

Newbornshoot

Ik doe enkel nog newborn lifestyleshoots. Dat wil zeggen dat ik alleen mijn camera mee breng en foto's maak door het hele huis heen. 

Er is geen vaste termijn om dit te doen, de meeste kiezen ervoor om het tussen de 2 en 3 weken te doen omdat ze dan nog echt baby zijn. 

De meeste foto's zullen in de ouderslaapkamer gemaakt worden op het grote bed. Een effen wit onderlaken is fijn, en wit beddengoed. Maar bv.  een mooie antraciet of donkerblauw kan ook een toffe sfeer geven.

Stem de kleding een klein beetje op elkaar af, liefst geen zwart, geen fluor kleuren, geen knalrood. Denk aan wit, grijs, zachtroze, lichtblauw, mintgroen, donkerblauw of de warme kleuren als okergeel, bordeauxrood, donkergroen. Geen drukke prints of Disney figuur op het shirt ;) .

Een effen wit rompertje onder de kleding van de baby is fijn. 

Zorg dat het huis netjes is, vooral rondom/achter de bank. Rondom het bed en de babykamer. 

Twijfel je of je genoeg daglicht hebt? Bv door dichte begroeiing voor het raam, overhangend balkon, geeft dit dan van tevoren aan. 

Voeden kan tussendoor. De shoot duurt gemiddeld 1,5 uur incl voeden. 

 

 

 

Let op! De newbornshoot is alleen bij een geboorte bij te boeken, of eventueel in overleg als ik die maand niet veel geboortes heb. 

bottom of page