Algemene voorwaarden

Fotoshoot

U dient zelf alle informatie te verzamelen voor de shoot:  plaats, datum, tijdstip, wat u mee moet nemen etc. Meestal plannen we lang van tevoren een datum en u kunt even voor de datum contact opnemen voor meer details. Dit kan via email. Het is niet de bedoeling te bellen voor een afspraak, de telefoon gebruik ik enkel voor geboortefotografie.

 

Fotoshoot aan huis

Bij een newborn of babyshoot kom ik bij u aan huis. Mocht er binnen gerookt worden dan kom ik helaas niet bij u thuis.

 

Betaling

U krijgt na de fotoshoot ter plekke een factuur. Deze dient binnen 7 dagen voldaan te zijn. 

 

De foto's

Als de betaling binnen is krijgt u de foto's van de shoot te zien waaruit u kunt kiezen. Deze zijn grotendeels onbewerkt en met een groot logo erdoorheen. Deze zijn uitsluitend bedoeld om uw keuze uit te maken en mogen niet op Facebook o.i.d. getoond worden. Ik stuur deze naar u toe via We Transfer.

 

Uw keuze

Aan de hand van de foto's met watermerk maakt u een keuze en kunt u de nummers van de bestanden aan mij doorgeven. Ook extra bestanden kunnen worden nabesteld, volgens het tarief op de prijslijst. 

 

Nabewerking

De nabewerking van uw foto's duurt maximaal 2 weken, bij een geboorte maximaal 4 mweken. De foto's worden via WeTransfer verstuurd.

Aansprakelijkheid

VI-Photography stelt zich niet verantwoordelijk voor ongevallen tijdens een fotoshoot.

VI-Photography stelt zich niet verantwoordelijk voor het leveren van minder of minder goede foto's dan normaal door omstandigheden als (onverwachts) slecht weer of kinderen die niet op de foto willen. VI-Photography zal het volledige bedrag van de shoot in rekening brengen. 

Is uw kind ziek, laat dat dan alstublieft weten, dan verplaatsen we de shoot. Voor een ziek kind is foto's maken niet fijn en ik wil ook niet ziek worden met de kans anderen aan te steken.

Afzegging

U dient uw afspraak minimaal 1 week van tevoren af te zeggen. 

Bij ziekte verwacht VI-Photography dat u binnen 2 weken een nieuwe afspraak maakt.

Neem je geen contact meer op na het maken van de afspraak, of kom je niet opdagen op het afgesproken tijdstip dan zal ik een bedrag van 25,00 in rekening brengen. In jouw plaats had een andere shoot plaats kunnen vinden.

 

Geboortefotografie

Aangezien ik ook geboortes fotografeer zullen deze altijd voor gaan. Heb je een shoot gepland staan en ik wordt weggeroepen voor een geboorte dan kan dat, de shoot zal dan op een later tijdstip plaatsvinden. Ook als ik een hele nacht heb overgeslagen door een geboorte zullen de shoots de volgende dag, in ieder geval in de ochtend niet doorgaan. 

Kennismakingsgesprek

Na het kennismakingsgesprek voor een geboorte mag ook VI-Photography het aangeven als er geen klik is. Bij zo'n intieme shoot is het belangrijk dat er van twee kanten een klik is.

 

Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto's is van VI-Photography. De foto's mogen niet zonder akkoord van VI-Photography gepubliceerd worden. De foto's mogen niet worden bewerkt, bijgesneden etc. 

 

Naamsvermelding

Als de foto's gebruikt worden om bijvoorbeeld op Facebook te laten zien, moet er ten alle tijden naamsvermelding bij staan.