top of page
VI-Photography-4309.png
VI-Photography-1871.png
VI-Photography-9683.png

Geboortefotografie

De geboorte van je kindje is misschien wel het meest bijzondere en ingrijpende moment in je leven. Als bevallende vrouw gaat er zoveel langs je heen, ik zorg ervoor dat al die belangrijke details gefotografeerd worden. De blikken die jullie elkaar geven, de aanrakingen, de details van jullie kersverse kindje, die kleine rimpelige handjes en voetjes...dat zijn de dingen die je je wilt kunnen blijven herinneren. 

Als partner kun je je nu volledig op je vrouw focussen, en krijg je later ook niet op je kop dat je net dat ene moment gemist hebt, of het lens-dopje eraf vergat te halen door de spanning.  En niet onbelangrijk, je staat er zelf ook op! 

Vanaf 37 weken hou ik rekening met jullie bevalling en vanaf 38 weken sta ik echt 'op wacht'. Ik blijf in een straal van 30 minuten rondom mijn huis zodat ik snel bij jullie kan zijn. Gemiddeld kom ik met 5cm ontsluiting jullie kant op, maar dat verschilt per situatie dus dat bespreken we samen. 

Tijdens de bevalling ben ik onzichtbaar aanwezig. Ik fotografeer wat er gebeurt op een zo mooi mogelijke manier, niets wordt geregisseerd. 

Heb je interesse in geboortefotografie? Dan kom ik graag vrijblijvend kennis met jullie maken om te kijken of het tussen ons klikt. 

bottom of page