Over mij

Mijn naam is Jessica Vink-Innemee, wat gelijk de V en I in VI-Photography verklaart. Ik ben 36 jaar oud, getrouwd met Rob die adjunct directeur is op een baisschool en trotse moeder van Brent van 11 en 3 poezen ;) . Ik woon in Zoetermeer en neem geboortes aan in een straal van 1 uur rijden vanaf Zoetermeer. 

 

Ik ben in mijn zwangerschap begonnen met fotograferen en na het missen van foto's van mijn eigen bevalling ondervond ik het hoe belangrijk die foto's zijn. 

Tijdens de bevalling gaat er veel langs je heen, voor je eigen verwerking zijn de foto's enorm waardevol. Ook wil je dat jouw partner zijn of haar aandacht aan jou geeft, en niet ook nog die foto's moet maken die jij zo graag wil.  Juist die mooie momenten tussen jullie zijn de meest waardevolle beelden. Jij focust je op je partner, ik op jullie. 

Tijdens de bevalling ben ik onzichtbaar aanwezig maar zal ik er zijn mocht je mij nodig hebben. Ik zal de geboorte van jullie kindje zo integer mogelijk fotograferen zodat jullie deze mooie gebeurtenis keer op keer kunnen herbeleven.

Ik heb ruim 130 geboortes al mogen fotograferen (tm jan. 2020) en ik neem een maximaal aantal geboortes per maand aan dus reserveer op tijd. Ik ben gespecialiseerd in alle vormen van geboortes, van thuisbevalling tot keizersnede. 

Wil je mij ontmoeten? Stuur dan even een berichtje dan kunnen we kennismaken. 

Liefs, Jessica

© 2021 by Jessica Vink - VI-Photography

info@vi-photography.nl