top of page

Van lapje leer naar droomtasJessica: 'Loïs haar tas is een verlengstuk van haar. Als verloskundige is je tas je alles. Maar haar oude tas had echt zijn beste tijd gehad, kon niet eens meer dicht en was gewoon ook niet meer representatief dus stuurde ik VanVeer een berichtje. Is het mogelijk om samen een tas te ontwerpen die bij haar past? En dan ook nog in een kleur die verder niet te koop is, namelijk oranje? Niets was Vera te gek. We planden een online design sessie in om Loïs haar droomtas vorm te geven.'


Loïs: 'Toen ik in mijn laatste jaar van de opleiding verloskunde zat besloot ik voor een cowboybag werktas te gaan. Hierin had ik kleine etuitjes waar mijn doptone, bloeddrukmeter en handschoentjes zaten. Ik hou niet van opruimen, dus ik wou een tas waar ik alles zo in kon gooien. Het probleem met de tijd werd alleen dat hij niet meer dicht ging. Ik nam steeds meer mee op kraamvisites en huisbezoeken dat alle vakken vol zaten en de tas onhandig werd. Als het regende werden mijn telefoons en papiertjes, die altijd bovenop lagen, nat. Toch was ik gehecht aan deze tas. Het was mijn verloskunde tas voor dik vijf jaar. Doormiddel van de tas kwam ik in mijn rol als verloskundige. Inmiddels was ik zo gegroeid en verder ontwikkeld dat een nieuwe tas beter bij mij zou passen. 'En daar was Vera, om met mij stap voor stap te kijken wat ik nodig had, wat ik nu fijn vond en wat nu juist onhandig was. Samen kwamen we tot de conclusie om voor de officebag te gaan. Ruim, overzichtelijk en met handige vakverdeler. Ook de voorflap is ideaal voor telefoons, pasjes, autosleutels etc.

Vera dacht outside the box met mij mee om zo een unieke tas te designen die echt mij en mijn praktijk representeerde. Dat was voor mij erg belangrijk: de tas moest uitstralen waar mijn praktijk voor staat. Bij een vergadering met collega’s wilde ik dat je direct zag dat die tas bij OERKRACHT hoorde. En dat is toch mega goed gelukt! Vera zocht de ultieme kleuren uit, die niet alleen matchte maar ook praktisch waren. Zo werden de details panterprint, dat hoorde echt bij mij, het grootste stuk oranje zoals mijn logo en de onderkant donkerbruin zodat hij lang mee gaat en niet snel vies wordt of verslijt.De levering was vlot en echt een cadeautje. Het was geweldig om deze tas in te richten en vooral te merken hoe onoverzichtelijk ik al die jaren heb gewerkt. Ik zie in 1 oogopslag nu of er iets op is, ik grijp nooit meer mis en ik vergeet niets meer bij de mensen thuis. Vroeger telde ik mijn etuitjes, nu hoef ik alleen maar een blik op de open tas te werpen om te zien dat alle vakjes netjes gevuld zijn.De stevigheid en vorm zijn ook erg fijn. Hij is gebruiksvriendelijk en gaat niet snel stuk. Of ik hem nou snel op de stoel naast me in de auto gooi of naast het bed op de verloskamer, hij blijft altijd staan, er rolt niets uit en kan tegen een stootje.

Vooral mijn professionaliteit is echt omhoog gegaan door een matchende tas met mijn praktijk. Iedereen ziet op de gang al aan de tas dat OERKRACHT er is. Dat vind ik echt gaaf! en mensen op straat vragen of ik een dokter ben, stiekem zeg ik dan ‘ja’.

Ik ben zó tevreden dat ik zelfs de Midi overweeg om erbij te nemen. Matchend in kleuren, om zo meer te splitsen voor prenataal, nataal en postnatale zorg.

Dankjewel Vera voor het meedenken en het designen van deze top tas en verlengde van mijn dagelijks werk!


Scroll nog even door voor wat prachtige plaatjes van de tas in actie!


Wil je ook zon mooie tas ontwerpen? Bestel dan via deze link:

https://vanveer.com?ref=jessica

Met de code 'jessica' krijg je 5% korting op je aankoop!


102 weergaven9 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page